Röster om vår yogaretreat

”Veckan i Valle d’Itria har påverkat mig så fantastiskt mycket mer än förväntat och mer än jag ens hade kunnat drömma om! Så positivt! … Jag är så nöjd och helt överväldigad av denna fantastiska innehållsrika men vilsamma vecka! Jag älskade resans innehåll och genomförande! Jag är så tacksam för denna resa!” Helena

”Tack för den oförglömligt fina vecka jag upplevde i Apulien. Det var en så välordnad och personlig resa. Den gav mig många goda och tänkvärda minnen som jag tar med in i det nya året.” Ullica

”Det här är den bästa resan jag har gjort hittills!” Lotta

”Det var oerhört värdefullt att ha en tvåspråkig reseledare, hade blivit både trögare och kanske mindre givande annars. Vito var en helt fantastisk reseledare också. Yogan var jättehärlig. Sammanfattningsvis så tyckte jag att vi fick uppleva mycket, utan att det nånsin kändes stressigt. Stort tack till er båda!” Charlotte

”Yogan var sagolikt underbar, välgörande, stark; varsamt ledd med ljus och kärlek; yogaplatsen utomhus under pergolan med oförglömlig blomdoft och fågelsång – som en dröm! Meditationerna – helt underbara. Älskade den avslutande testunden som gav tid för eftertanke, inkänning och samtal.” Helena

”Det var en jättefin vecka i Puglia … nu tillbaka i verkligheten” Tina

”Ni är båda två helt fantastiska! Generösa och lyhörda och respektfulla inför gruppens alla starka viljor. Och tänk att ni samarbetar med Vito denne fantastiske, supertrevliga man som stolt vill dela med sig av sin älskade hembygd. Och vilket oändligt tålamod den mannen har! ”  

Lämna ett svar